En resa för livet

2001 fick en anställd på Rynkeby en väldigt bra, men lite ovanlig idé: att cykla till Paris för att samla in pengar till barn med cancer. 11 cyklister fick ihop 38 000 kr som skänktes till den lokala barncancerfonden och där med var en tradition född.
I dag är Team Rynkeby-fonden en självständig välgörenhetsorganisation där Rynkeby är huvudsponsor. Rynkeby täcker alla administrativa kostnader, där med kan alla insamlade pengar oavkortat kan gå till de barn som drabbats av cancer.

Team Rynkeby har vuxit för varje år och 2014 bestod det av mer än 1 100 motionscyklister och 285 serviceteam-medlemmar fördelat på 26 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna och Australien. Deltagarna betalar själva för samtliga omkostnader för cykelresan.

Genom åren har mer än 95 miljoner DKK samlats in i Norden. Ett bidrag som har lett till att 4 av 5 barn i dag överlever sin cancer.

Rynkeby stöttar Team Rynkeby, då det är ett projekt där alla är vinnare: Den enskilde cyklisten kommer i bättre form och får en upplevelse för livet. Rynkebys medarbetare arbetar för att nå ett gemensamt mål och företaget bidrar till att göra en markant skillnad för det viktigaste som finns i världen: våra barn.

Sander och hans familj är några av dem som har fått hjälp av Børnecancerfonden i Danmark:


Hjälp oss med nästa etapp

Här kan du se vad Team Rynkeby har samlat in sedan 2002.

Se hur du kan bidra i kampen mot barncancer.

Läs mer om Team Rynkeby 

Besök Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cyklar från Sverige, Danmark & Finland till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Besök Team Rynkeby

Nyheter!

Rynkeby 50 100% Smak - 50% Färre kalorier än andra nektar.

Rynkeby 50

Historia

Hur började det hela? 1934 åker Inger Rasmussen på en endagarskurs i mustframställning...

Läs historien här

Rynkebys nya Fruktdrycker!

Friska upp din dag med nya Rynkeby Fruit drink! Finns i tre härligt goda smaker - vilken blir din favorit?