Juice            

Apelsinjuice är den juice som majoriteten av konsumenterna i Sverige föredrar att dricka, näst populärast är äpplejuice. Därefter kommer olika varianter av blandjuicer, som är pressade av flera olika frukter, eller mer speciella varianter, som tomat, katrinplommon och grapefrukt.

Juice från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden (t ex Brasilien eller Mexico) och pressas kort därefter till apelsinjuice. En apelsin innehåller ca 55% juice och vid framställning av juicekoncentrat avlägsnas ca 80% av den naturliga vattenmängden. Juicekoncentratet fryses och transporteras sedan i tunnor till Europa. I juiceproduktionen tillsätts sedan den vattenmängd som har avlägsnats samt att man återför de aromer som har samlats upp vid koncentreringen.Rynkebys juice från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel. 

Juice ej från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden och pressas kort därefter till apelsinjuice. Juicen kyles eller fryses ner, utan att koncentreras, och transporteras till Europa och förpackas därefter på kartong eller flaska. Rynkebys juice ej från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel. 

 

RYNKEBY 50

50% FÄRRE KALORIER*, 100% GOD SMAK 
Rynkeby 50 är en nektar som är sötad med sötningsmedel som utvinns ur Steviaväxten. Stevia härstammar från Sydamerika och har där använts som ett naturligt sötningsmedel i århundraden. Rynkeby 50 finns i flera fruktiga och goda smakvarianter som alla innehåller 50% färre kalorier än andra nektar. Med Rynkeby 50 får du ett gott och ”lättare” sätt att släcka törsten. 
*jämfört med nektar.

Sagolika

Sagolika® Soppor har omtyckta fruktsoppor. I sortimentet finns klassiker som Blåbärssoppa och Nyponsoppa i bekväma 1-litersförpackningar. Alla Sagolika Soppor är lika goda hur du än väljer att äta eller dricka dem, varma eller kalla.
 

 

 

 


 

JO

Apelsinjuicen JO® föddes redan 1974. Juicen, som länge varit känd för svenska folket, är förutom en god och nyttig törstsläckare också klimatsmart. Förpackningen är av återvinningsbart papper, och den är liten. JO är som bekant ett koncentrat som späds med vatten hemma. Det gör att man kan transportera juice mycket effektivare jämfört med färskpressad och annan juice där man inte tar bort vattnet.

JO Juice finns i många goda smaker, bl. a. apelsin, äpple, ananas/äpple, apelsin/äpple/passionsfrukt. En liten JO-förpackning ger 1 liter drickfärdig juice.

JO Ekologisk Juice
De ekologiska JO- juicerna är framställda av solmogna, ekologiskt odlade apelsiner från Brasilien. Juicen är KRAV-märkt vilket innebär att den uppfyller svenska KRAV:s kriterier och regler för ekologisk odling. Exempelvis används inte kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel i produktionen.

Rynkeby shots

Boosta din morgon med en uppfriskande shot av Ingefära eller Ingefära/Gurkmeja, vilken blir din favorit?

Läs mer här

En ny god vana med Emma Green

Skapa en ny god vana med oss! Följ Angelika, Stina och Susanna som coachas utav Emma Green.

Läs bloggen här

Besök Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cyklar från Sverige, Danmark & Finland till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Besök Team Rynkeby

Historia

Hur började det hela? 1934 åker Inger Rasmussen på en endagarskurs i mustframställning...

Läs historien här