100% FRUKTSAFT

Apelsinjuice är den juice som majoriteten av konsumenterna i Sverige föredrar att dricka, näst populärast är äpplejuice. Därefter kommer olika varianter av blandjuicer, som är pressade av flera olika frukter, eller mer speciella varianter, som tomat, katrinplommon och grapefrukt.

FAKTA

Juice från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden (t ex Brasilien eller Mexico) och pressas kort därefter till apelsinjuice. En apelsin innehåller ca 55% juice och vid framställning av juicekoncentrat avlägsnas ca 80% av den naturliga vattenmängden. Juicekoncentratet fryses och transporteras sedan i tunnor till Europa. I juiceproduktionen tillsätts sedan den vattenmängd som har avlägsnats samt att man återför de aromer som har samlats upp vid koncentreringen.Rynkebys juice från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel. 
 
Juice ej från koncentrat: Apelsinerna handplockas i subtropiska områden och pressas kort därefter till apelsinjuice. Juicen kyles eller fryses ner, utan att koncentreras, och transporteras till Europa och förpackas därefter på kartong eller flaska. Rynkebys juice ej från koncentrat är helt fri från tillsatser och konserveringsmedel.

 

Rynkeby shots

Boosta din morgon med en uppfriskande shot av Ingefära eller Ingefära/Gurkmeja, vilken blir din favorit?

Läs mer här

En ny god vana med Emma Green

Skapa en ny god vana med oss! Följ Angelika, Stina och Susanna som coachas utav Emma Green.

Läs bloggen här

Besök Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cyklar från Sverige, Danmark & Finland till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Besök Team Rynkeby

Historia

Hur började det hela? 1934 åker Inger Rasmussen på en endagarskurs i mustframställning...

Läs historien här