1934 - Apple juice in the scullery

In 1934 Inger Rasmussen attends a one-day course to learn how to make apple juice from the surplus of apples in her garden that she is unable to make use of in her household. She imagines that she is going to make juice for her family but, when her neighbours in Rynkeby get to taste her juice, things really get off to a flying start: The neighbours deliver their apples to Inger, who charges a fee for making apple juice for them. During the first autumn she produces an incredible 5,000 bottles in the family's scullery, using only simple household utensils.

 

Rynkeby shots

Boosta din morgon med en uppfriskande shot av Ingefära eller Ingefära/Gurkmeja, vilken blir din favorit?

Läs mer här

En ny god vana med Emma Green

Skapa en ny god vana med oss! Följ Angelika, Stina och Susanna som coachas utav Emma Green.

Läs bloggen här

Besök Team Rynkeby

Team Rynkeby

Team Rynkeby cyklar från Sverige, Danmark & Finland till Paris för att samla in pengar till barn med cancer.

Besök Team Rynkeby

Historia

Hur började det hela? 1934 åker Inger Rasmussen på en endagarskurs i mustframställning...

Läs historien här